Aktualijos

Sveikiname 8b klasę!

Sveikiname 8b klasės mokinius ir klasės vadovę Astą Saikauskienę!

2023–2024 mokslo metais 7b klasė padarė didelę pažangą ir užėmė trečią vietą Panevėžio miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų 7-ų klasių mokinių pažangumo skatinimo projekte, kurį organizavo Panevėžio „Rotary“ klubas.

Panevėžio „Rotary“ klubas prasidėjus naujiems mokslo metams  pasveikino ir piniginėmis premijomis apdovanojo didžiausią pažangą pasiekusias tris Panevėžio miesto mokyklų klases. Praėjusiais mokslo metais didžiausios asmeninės pažangos bei geresnių mokymosi rezultatų pasiekė „Saulėtekio“, Alfonso Lipniūno bei „Šaltinio“ progimnazijų buvę septintokai. Jiems atitinkamai įteiktos 800, 500 ir 200 eurų piniginės premijos, kurias mokiniai planuoja skirti pažintinėms bei edukacinėms kelionėms.

 „Bendru sutarimu nutarėme dalyvauti projekte, tad išsikėlėme tikslą – kelti klasės pažangumą. Sutarėme, kad kiekvienas turi įdėti savo indėlį ir pasikelti asmeninį vidurkį. Kadangi mokykloje yra vykdoma mokinio pažangumo stebėsena, nuolat kalbamės su mokiniais, kas jiems geriau sekasi, kas ne, ieškome priežasčių ir būdų kaip būtų galima siekti rezultato. Žinoma, tekdavo vaikams priminti, kad dalyvaujame projekte ir kartas nuo karto juos motyvuoti. O kai prieš kelias dienas gavome žinią, kad laimėjome piniginį prizą, vaikai labai džiaugėsi ir suprato, kad ne be reikalo stengėsi. Jau po truputį kuriame planus kur keliausime“, – kalbėjo klasės auklėtoja Asta Saikauskienė.

https://jp.lt/pazangiausioms-klasems-panevezio-rotary-klubo-piniginiai-prizai/?feed_id=57188&_unique_id=66df0deed060c&fbclid=IwY2xjawFOVf9leHRuA2FlbQIxMQABHYOkaSdmKc_EbMrBwYdZjczv6--F9Bm_-v6buJ9YrMoG-ccaV6pnz3bLxQ_aem_fd1HFK2IOXLRIUIDUw07Jg




Ankstesni įrašai


Visi mokyklos mokiniai dalyvavo įvairiose STEAM veiklose. 

Būsimųjų pirmokų tėvelių susitikimas su klasių mokytojomis

2024 m. birželio 4 d. (antradienį) 18.00 val.

Gegužės 23 d. kviečiame į Sporto šventę ir „Vakarienę melsvai“!

Balandžio 15 d. Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijos bibliotekoje įvyko 7a klasės moksleivių ir Švedijos ambasados antrojo sekretoriaus Robin Rinaldo, stažuotojo Isak Bokstad ir Švedijos ambasados atstovės Jurgitos Tijūnaitytės sustikimas.

Balandžio 15 d. mokiniai bus fotografuojami elektroniniams moksleivio pažymėjimams.