Aktualijos

Šviečiantys langai

Šiemet švenčių laukimas ne toks...Bet nejaugi nėra aplinkui dalykų, dėl kurių verta nusišypsoti, dėl kurių pilve ir šaltą žiemą skraido drugeliai, nejaugi nėra dalykų, kurie mums primena, kad jos, tos nepaprastos ir ypatingos metų šventės, jau visai čia pat. Tad tikėdami, džiaugdamiesi ir labai labai laukdami „Šaltinio“ progimnazijos mokiniai ir jų mokytojai išpuošė mokyklos langus ir juose įvairiausiomis spalvomis sužibo atskubančios Kalėdos. Kviečiame vakarais bendruomenės narius (ir ne tik) apsilankyti mūsų progimnazijos kieme ir pajusti ateinančių švenčių dvasią.

___________________________

Jolanta Švėgždienė Įrašo autorius:
Jolanta Švėgždienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Kalėdinių edukacinių veiklų Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijoje programa.

2020 m. lapkričio 26 – gruodžio 3 d. organizuojama mokinių „Tėvų diena“. Susitikimai su tėvais vyks nuotoliniu būdu.

Būsimųjų pirmokų tėvelių susirinkimas Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijoje vyks nuotoliniu būdu per ZOOM prieigą gruodžio 2 d. 17.30 val.

Šaltiniečių bendruomenės vaikų savaitgalio stovyklėlė „Šaltinėlis“ jau antrą šeštadienį vyko nuotoliniu būdu. Lapkričio 21 dienos stovyklautojų rytmetis buvo pilnas nuotykių ir atradimų.

Lapkričio 20 d. įvyko pirmasis Erasmus+ projekto „Tarpdisciplininės veiklos tvariam gyvenimui“ partnerių nuotolinis susitikimas.