Aktualijos

Prašome paremti mokyklą

Mieli „Šaltinio“ progimnazijos mokinių tėveliai, darbuotojai ir kiti švietimui neabejingi žmonės!

 

Dėkojame Jums už praėjusiais metais pervestą 2 procentų savo pajamų mokesčio dalį „Šaltinio“ progimnazijai. Gautomis lėšomis atnaujinome mokyklos edukacines erdves.

 

Prašome geranoriškai Jūsų paremti „Šaltinio“ progimnaziją 1,2 procentų savo pajamų mokesčio, sumokėto ir 2019 metais. Specialią prašymo formą (FR0512) galima užpildyti internetiniame puslapyje http://www.vmi.lt arba nuvykus į teritorinę mokesčių inspekciją (Durpyno g.3).

Informacija, kuri reikalinga pildant prašymą:

1. Mokestinis laikotarpis – 2019 m.

2. Paramos gavėjo identifikacijos kodas – 191816313.

3. Paramos gavėjo pavadinimas – Panevėžio „Šaltinio“ progimnazija.

4. Buveinės adresas – Kniaudiškių g. 67, LT 37131, Panevėžys.

 

Mokytojai taip pat prašo paremti progimnazijoje veikiančią Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos (LŠDPS)  organizaciją  0,6 proc. gyventojų pajamų mokesčio (GPM).

Informacija, kuri reikalinga pildant prašymą:

1. Mokestinis laikotarpis – 2019 m.

2. Paramos gavėjo identifikacijos kodas – 302472771. 3. Paramos gavėjo pavadinimas – LŠDPS Panevėžio miesto susivienijimas;  Gavėjo tipas 3.

Kviečiame prisidėti prie  progimnazijos gerovės kūrimo.

                                          

 „Šaltinio“ progimnazijos vardu direktorė Zina Stripeikienė

 




Ankstesni įrašai


Atsižvelgdami į pasaulyje sparčiai plintančio koronaviruso grėsmę ir Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas prašome asmenų, kurie neseniai lankėsi Kinijoje ar Šiaurės Italijoje nesilankyti progimnazijoje. Jei ten lankėtės su mūsų mokyklos mokiniais, prašome apie tai informuoti progimnazijos vadovus ir rekomenduojame vaikų į mokyklą neleisti bent dvi savaites. Jiems būtų organizuojamas mokymasis nuotoliniu būdu.

Būkime ir išlikime sveiki.

Vasario 14 dieną 12.00 valandą aktų salėje vyks muzikinis 1–8 klasių mokinių ir mokytojų pasirodymas „Dainuoju Lietuvą!“.

Liūdime kartu su artimaisiais ir tariame paskutinį sudie...

 

Progimnazijoje lapkričio 21 d. buvo organizuota „Nacionalinė karjeros diena“.

Progimnazijos mokiniai lapkričio 21 dieną dalyvavo etnokultūriniame festivalyje Alytaus Šaltinių progimnazijoje „In svecius pas dzūkucius“.