Mokinių pasiekimai

Jaunųjų išradėjų konkurse

Vasario 24 d. Panevėžio technologijų ir verslo fakulteto KTU patalpose (Nemuno g. 33) vyko jaunųjų išradėjų konkursas – FLL regioninės varžybos. Šiais metais ir jaunesnio amžiaus dalyviai (6–10 metų) taip pat turėjo progą prisijungti prie varžybų ir parodyti savo sukurtus FLL Jr. projektus. Mūsų mokyklai puikiai atstovavo 3b klasės mokiniai Nikas Masiliūnas, Benas Matelis, Lukas Riauba, Gabija Paškevičiūtė. Trečiokai iš LEGO kaladėlių sukūrė projektinius darbus vandens tema ir juos pristatė. Komanda buvo pasipuošusi robotikos konkurso rėmėjų „Hummel“ marškinėliais.

Į konkursą mokinius lydėjo informacinių technologijų mokytoja Audronė Sruogienė ir tėveliai. Šauni palaikymo komanda padėjo mokiniams drąsiai jaustis ir labai gerai pasirodyti. 

 

 




Ankstesni įrašai


Augustinas Jarockis, 8a klasės mokinys, Panevėžio miesto 8-ų klasių mokinių fizikos olimpiadoje laimėjo I vietą!

Panevėžio Šaltiniečių bendruomenės nuotrauka „Mūsų didelė šeima“ respublikiniame foto konkurse „Vietos bendruomenių džiaugsmai, rūpesčiai ir pasiekimai“, tema „Pasididžiavimas“, užėmė II vietą. 

Gruodžio 12 d. Dailės galerijoje Panevėžio miesto savivaldybės meras Rytis Račkauskas pasveikino Neriją Remeikaitę – respublikinės gamtos mokslų olimpiados prizininkę. Buvo pagerbtos ir jos mokytojos Gitana Jasaitienė, Auksuolė Urbonienė, Rasa Andrikonienė.

Lapkričio mėnesį vyko tarptautinis informatikos ir informatinio mąstymo konkursas „Bebras“. Augustinas Jarockis, 8a klasės mokinys, Lietuvoje laimėjo III vietą, o Panevėžyje – I.

Progimnazijos 7a klasės mokiniai šalies mokinių etnokultūros projekte „Tautos dvasios beieškant“ laimėjo I vietą.