Renginiai

Šok į tėvų klumpes 2024

Gegužės 3–7 dienomis „Šaltinio“ progimnazijos mokiniai dalyvavo Nacionalinėje veiklinimo iniciatyvoje „Šok į tėvų klumpes“. 5–8 klasės  lankėsi  UAB „Stigma“, UAB „Kauptė“, Šiaulių regiono valstybiniame archyve, UAB „Panevėžio energija“, Lietuvos audio bibliotekoje, Panevėžio apylinkės teisme, Panevėžio miesto savivaldybėje, Regioniniame karjeros centre, UAB „Devold“, UAB „Harju Elekter“ , UAB „Panevėžio stiklas“.

 Pradinių klasių mokiniai organizavo  išvykas į tėvelių darbovietes, susitiko su tetomis, broliais, tėčiais, mamomis, kurie pasakojo apie savo profesijas. Veiklos buvo įvairios ir  įdomios. Mokiniai turėjo galimybę susipažinti su įvairiomis  profesijomis, įmonėmis ir organizacijomis Panevėžio mieste.

Karjeros specialistė Rita Paurazienė 




Ankstesni įrašai


Balandžio 25 dieną „Šaltinio“ progimnazijoje vyko Panevėžio miesto ir rajono mokyklų 1–4 klasių mokinių konferencija „Sveikatos ABC“.

Balandžio 23 d. Panevėžio miesto menų ir saviraiškos dalykų mokytojai, o su jais kartu ir mūsų mokytojos Ernesta Kriaučiūnienė, Gintarė Krikščiūnienė, Asta Saikauskienė bei direktorė Zina Stripeikienė dalyvavo programos „Tūkstantmečio mokyklos“  stažuotėje „Kultūrinio ugdymo prieinamumas Vilniaus mieste“. 

Balandžio 22 dieną 1–8 klasių mokiniams buvo organizuota pažintinė-kūrybinė diena „Šaltinio“ spalva – žalia“.

Visą savaitę vyko protų mūšiai, skirti Kovo 11-ajai „Aš myliu Lietuvą“.

III aukšte, prie lietuvių kalbos kabineto, veikia 5b, 5c, 7a, 7b klasių mokinių kurtų plakatų paroda „Unikali gimtoji kalba“.