Aktualijos

Šaltiniečiai Švietimo pažangos asamblėjoje

Birželio 1 dieną progimnazijos direktorė Zina Stripeikienė ir 4a klasės mokinys Nojus Mackevičius dalyvavo Lietuvos Respublikos Prezidentūroje vykusioje Švietimo pažangos asamblėjoje. Atrinktos Lietuvos mokyklos buvo kviečiamos dalintis savo kokybiškos, įtraukios ir inovatyvios veiklos pavyzdžiais. Darbo grupėje „XXI amžiaus kompetencijos" šaltiniečiai pristatė mūsų mokyklos finansinio raštingumo ir verslumo ugdymo patirtis. Mokykloje taikomos praktikos buvo įvertintos kaip visą bendruomenę buriančios patirtys, o Nojus pasitiktas gausiai aplodismentais už drąsų ir artistišką pranešimą.




Ankstesni įrašai


Gegužės 30 dieną progimnazijoje svetingai sutikti Erasmus+ projekto „EUROBORAVE“ dalyviai iš Portugalijos, Prancūzijos, Bulgarijos ir Lenkijos.

Progimnazijos futbolininkų komanda tradiciniame Lietuvos „Šaltinio“ vardą turinčių mokyklų futbolo čempionate iškovojo I vietą!

Gegužės 24 d. 14–18 val. progimnazijoje vyks uniformų matavimas.

Net trys mokinių ir mokytojų komandos šią savaitę išvyko į „Erasmus+“ projektų dalyvių susitikimus Kroatijoje, Turkijoje ir Bulgarijoje. 

Balandžio 28 d. Mykolo Romerio universitete apdovanota Šaltiniečių bendruomenė, kuri tapo nacionalinio konkurso „Bendruomenė – Švyturys 2021 – kelias į sėkmę“ vienos iš penkių nominacijų „Glaudžiai su mokykla bendradarbiaujanti vietos bendruomenė“ nugalėtoja.