Aktualijos

Projekto „EUROBORAVE“ dalyvių viešnagė

Gegužės 30 dieną mokykloje svetingai sutikti Erasmus+ projekto „EUROBORAVE“ (2020-1-FR01-KA229-080606_2) dalyviai iš Prancūzijos, Lenkijos, Bulgarijos ir Portugalijos. Panevėžyje projekto dalyviai dalyvaus įvairiose veiklose iki birželio 3 dienos. Jų ir mūsų progimnazijos mokinių laukia įdomi direktorės pavaduotojos Rūtos Vainauskaitės ir visos komandos parengta programa. Projekto dalyviai dalinsis gerąja patirtimi, kaip įtraukti robotiką į ugdymosi procesą, diskutuos apie robotų programavimo subtilybes. Užsiėmimai vyks „Šaltinio“ progimnazijoje bei Panevėžio robotikos centre „RoboLabas“.




Ankstesni įrašai


Progimnazijos futbolininkų komanda tradiciniame Lietuvos „Šaltinio“ vardą turinčių mokyklų futbolo čempionate iškovojo I vietą!

Gegužės 24 d. 14–18 val. progimnazijoje vyks uniformų matavimas.

Net trys mokinių ir mokytojų komandos šią savaitę išvyko į „Erasmus+“ projektų dalyvių susitikimus Kroatijoje, Turkijoje ir Bulgarijoje. 

Balandžio 28 d. Mykolo Romerio universitete apdovanota Šaltiniečių bendruomenė, kuri tapo nacionalinio konkurso „Bendruomenė – Švyturys 2021 – kelias į sėkmę“ vienos iš penkių nominacijų „Glaudžiai su mokykla bendradarbiaujanti vietos bendruomenė“ nugalėtoja.

Kovas – sąmoningumo didinimo mėnuo BE PATYČIŲ