Renginiai

Šaltiniečių bendruomenės šventė

Gegužės 30 dieną vyko Šaltiniečių bendruomenės šventė, kurios metu bendruomenės nariai šoko, sportavo ir rinkosi į „Vakarienę baltai“.




Ankstesni įrašai


Nuo gegužės 29 iki birželio 2 dienos mokykloje svečiuojasi Erasmus+ projekto „Especial Friends for Especial Students (Ypatingi draugai ypatingiems mokiniams)“ dalyviai mokytojai iš Švedijos, Turkijos, Italijos, Lenkijos.

Gegužės 18 dieną progimnazijoje vyko Panevėžio miesto ir Panevėžio rajono bei respublikos „Šaltinio“ vardą turinčių mokyklų 1–4 klasių mokinių konferencija „Sveikatos ABC“.

Gegužės 2–3 dienomis „Šaltinio“ progimnazijoje vyko renginiai, skirti mokinių verslumo, finansinio, ekonominio raštingumo, kūrybiškumo ir viešojo kalbėjimo įgūdžių lavinimui.

Kovo 23 dieną Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijoje vyko tarptautinė hibridinė konferencija „STEAM ne tik VEŽA. Konstruok, modeliuok, programuok“, kuri buvo organizuota kartu su Kauno r. Akademijos mokykla-darželiu „Gilė“.

2023 m. kovo 13–17 dienomis progimnazijoje viešėjo Erasmus+ projekto „Creative Drama and Games in ELT“ (2020-1-RO01-KA229-080095_4) partneriai iš Turkijos, Šiaurės Makedonijos, Rumunijos ir Portugalijos.