Renginiai

Projektas „Svajonių diena – saugi diena“ su LKL krepšininkais

LKL krepšininkai kartu su draudimo bendrove „Compensa Vienna Insurance Group“ gruodžio 3 dieną pakvietė visus progimnazijos pirmokus ir jų tėvelius į šaunią krepšinio šventę „Svajonių diena – Saugi diena“!
Dieną prieš krepšinio šventę tėveliams buvo organizuotas seminaras „Auklėjimo stiliai šeimoje“. Jį vedė psichologė Gintarė Mackevičienė. Ji pravedė labai naudingą ir įdomią paskaitą apie psichologinį vaikų saugumą bei auklėjimo stilius. Vyko šauni diskusija.
Krepšinio šventėje vaikai su tėveliais puikiai praleido laiką: žaidė, bendravo, rungtyniavo, darė mankštą kartu su krepšininkais.
Mažųjų svajonių diena buvo įdomi, tačiau svarbiausia, kad ji buvo SAUGI. Pirmokai nupiešė bilietą į krepšinio šventę „Svajonių diena – Saugi diena“.
Įdomiausių piešinių autoriai buvo apdovanoti puikiais COMPENSA prizais! Nugalėtojais tapo 1b klasės mokinys Marius Astravas, 1a klasės mokinė Karina Jagminaitė ir 1b klasės mokinys Aironas Kutavičius. Visi vaikai ir net tėveliai už taiklius metimus į krepšį buvo apdovanoti atšvaitais, kalendoriais, firminiais „Lietkabelio“ šalikais. Šventė baigėsi mokyklos kieme, kur visi dalyviai nuotaikingai į dangų paleido balionus. O po to vyko fotosesija. Visiems norėjosi nusifotografuoti su krepšininkais, o ypač su aukštaūgiais broliais Darjušu ir Kšištofu Lavrinovičiais.

Progimnazijos direktorė Zina Stripeikienė nuoširdžiai padėkojo draudimo bendrovei COMPENSA, LKL projektų vadovei Ugnei Paškevičiūtei bei komandos „Lietkabelis“ krepšininkams.

http://www.lkl.lt/k-lavrinovicius-visada-reikia-svajoti-ir-tiketi/

___________________________

Meilutė Greičiuvienė Įrašo autorius:
Meilutė Greičiuvienė
Pradinio ugdymo mokytoja




Ankstesni įrašai


Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ padėkojo progimnazijai už ryžtingą 3-iojo Solidarumo bėgimo organizavimą.

„Šaltinio“ progimnazijoje lapkričio 23 dieną vyko Panevėžio miesto ir rajono pradinių klasių mokinių konferencija „Sveikatos ABC“.

Progimnazijos mokiniai dalyvavo miesto bendrojo lavinimo mokyklų ir gimnazijų 7–8 klasių mokinių viktorinoje. 

Progimnazijos visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Gražina Bieliakienė pristatė vaistinius-maistinius augalus.

Progimnazijos mokiniai paminėjo Tarptautinę tolerancijos dieną.