Renginiai

Anglų kalbos konkursas „Smart Kids“

Gruodžio 13 dieną progimnazijoje trečius metus buvo organizuotas anglų kalbos konkursas miesto mokyklų 5–6 klasių mokiniams „Smart Kids“. Dalyviai anglų kalba pristatė savo mokyklą, komandos narius bei komandos pavadinimą. Mokiniai atliko praktinę (klausimynas) ir kūrybinę užduotis. Buvo vertinamas dalyvių kalbos taisyklingumas, raiškumas, tartis, teisingai atliktų užduočių skaičius, kūrybiškumas. Progimnazija 2015 metais įsteigė pereinamąjį prizą – lašo formos, tarsi mažą „Šaltinio“ dalelę, melsvo stiklo dirbinį, ant kurio išgraviruotas mokyklos logotipas ir konkurso pavadinimas. Šiais metais, kaip ir praėjusiais, pirmoji vieta ir pereinamasis prizas atiteko „Vilties“ progimnazijos komandai.

Konkursą organizavo „Šaltinio“ progimnazijos anglų kalbos mokytojai Reda Maknevičienė ir Andrius Rusakevičius.

___________________________

Aldona Banienė Įrašo autorius:
Aldona Banienė




Ankstesni įrašai


Gruodžio 8 d. mūsų mokykloje vyko Panevėžio miesto 7–8 klasių mokinių kalėdinių dekoracijų gaminimo konkursas.

LKL krepšininkai kartu su draudimo bendrove gruodžio 3 dieną pakvietė visus progimnazijos pirmokus ir jų tėvelius į šaunią krepšinio šventę „Svajonių diena – Saugi diena“!

Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ padėkojo progimnazijai už ryžtingą 3-iojo Solidarumo bėgimo organizavimą.

„Šaltinio“ progimnazijoje lapkričio 23 dieną vyko Panevėžio miesto ir rajono pradinių klasių mokinių konferencija „Sveikatos ABC“.

Progimnazijos mokiniai dalyvavo miesto bendrojo lavinimo mokyklų ir gimnazijų 7–8 klasių mokinių viktorinoje.