Renginiai

Šaltiniečių bendruomenės susiėjimas „Rudens sambariai“

Š.m. spalio 26 d. Šaltiniečių bendruomenė pakvietė į pirmąjį susiėjimą „Rudens sambariai“. Besirenkančius žiūrovus pasitiko ir į salę palydėjo smagi Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijos ansamblio „Šaltinėlis“ atliekama muzika. Kiekvieną svečią šeimininkė Morta (mokytoja Jolanta) sutiko su duona ir druska. Gausiai susirinkusius bendruomenės narius gražia aukštaitiška tarme pasveikino Kniaudiškių „kiemo“ šeimininkė, t.y. mokyklos direktorė Zina Stripeikienė. „Rudens sambarių“ sumanytoja ir renginio organizatorė „Šaltinio“ progimnazijos muzikos mokytoja Virginija Skupienė pristatė šaunius muzikantus, kurie šokiais ir dainomis linksmino susirinkusiuosius. Šaltiniečių bendruomenę sveikino Pasvalio kultūros centro Pušaloto skyriaus meno kolektyvas „Žolyna“, Panevėžio rajono Liūdynės kultūros centro Velžio mėgėjų meno kolektyvas „Gegužraibė“, Radviliškio rajono Baisogalos kultūros namų netradicinė kapela „Dainoriai“ ir Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijos ansamblis „Šaltinėlis“. Nuobodžiauti nebuvo kada: visi dainas dainavo, smagius ratelius ir žaidimus žaidė, šokdami polkutę mikliai kojeles kilnojo. Slogios rudens nuotaikos kaip nebūta. Už tokį gražų vakarą šaltiniečiai muzikos kolektyvams atsidėkojo skania mokytojos Meilutės iškepta namine duona. 

„Super super ir dar kartą super. Norisi, kad niekada tokia šventė nesibaigtų“ – tai vienos iš „Rudens sambarių“ dalyvės žodžiai. Taigi pirmasis susiėjimas pavyko puikiai. Už tai dar kartą norime padėkoti muzikos mokytojai, šio renginio vedėjai ir sielai Virginijai Skupienei. Iki kitų susibūrimų!!!

___________________________

Džiuginta Kropienė Įrašo autorius:
Džiuginta Kropienė
Specialioji pedagogė




Ankstesni įrašai


Spalio 13 dieną 1–8 klasių mokiniai dalyvavo Solidarumo bėgime Lietuvos ir Zambijos vaikų dienos centrams paremti. 

Anksti ryte pedagogus, skubančius į pirmą pamoką, rudeninėmis girliandomis išpuoštame mokyklos fojė sutiko mūsų mažieji abiturientai aštuntokai.