Aktualijos

Nauji Erasmus+ projektai

Panevėžio „Šaltinio“ progimnazija 2020–2022 m. m. vykdys net 3 naujus tarptautinius Erasmus+ projektus. Tarptautinis mokyklų bendradarbiavimas bus skatinamas įtraukiant mokinius projektuose „Vaidyba ir žaidimai anglų kalbos pamokose“, „Mūsų gamta – mūsų ateitis“ bei papildomas dėmesys skiriamas mokytojų tobulinimuisi projekte „Ypatingi draugai – ypatingiems mokiniams“.

Progimnazijos partneriais tapo bendrojo ugdymo bei profesinio rengimo mokyklos iš Rumunijos, Italijos, Turkijos,  Šiaurės Makedonijos, Švedijos, Portugalijos, Lenkijos. Projektų vykdymo metu mokytojai ir mokiniai dalyvaus projektinėse veiklose, susipažins su skirtingomis švietimo sistemomis, tobulins užsienio kalbų įgūdžius.

Visi trys nauji bei jau šiuo metu vykdomas projektas „Matematika, muzika, menai padės išlikti sumaniu“ lavina pagrindines mokinio kompetencijas ir moko gerbti kitų jausmus, poreikius ir įsitikinimus, mąstyti kūrybingai, drąsiai kelti idėjas, išsakyti mintis, būti atkakliam ir turėti teigiamą požiūrį į mokymąsi.

___________________________

Rūta Vainauskaitė Įrašo autorius:
Rūta Vainauskaitė
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui




Ankstesni įrašai


Jaunojo tyrinėtojo dienų programa numato mokiniams įdomias veiklas.

Progimnazija tapo Lietuvos Junior Achievement dalimi.

Pamokų laikas nuo 2020-09-01

DĖMESIO! Nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. mokiniai mokysis nurodytuose kabinetuose. Įeiti ir išeiti iš mokyklos galės tik per jiems skirtus įėjimus. 

Liepos 10 dieną į progimnaziją atvežė naujas mokyklines uniformas.

Uniformas galėsite atsiimti liepos 13–17 dienomis nuo 7.00 iki 15.00 val. pas mokyklos budintį.

Nuo rugpjūčio 10 d. dėl uniformų atsiėmimo kreipkitės į mokyklos raštinę.