Pranešimai

Pedagoginės-psichologinės tarnybos informacija

PANEVĖŽIO PEDAGOGINĖS-PSICHOLOGINĖS TARNYBOS darbo tvarka

 

Informuojame, kad, atlikdami savo darbą nuotoliniu būdu, Tarnybos specialistai komunikavimui su klientais naudos visiems lengvai pasiekiamas ir prieinamas priemones – telefono ryšį, el. paštą, internetines komunikavimo programas (Facebook, Messenger, Skype, Viber, WhatsApp ir kt.), atsižvelgiant į kliento ir specialisto galimybes. El. pašto adresai nurodyti Tarnybos tinklalapyje https://www.panevezioppt.lm.lt/

Informacija kaip ir anksčiau teikiama Tarnybos bendruoju telefonu 8 670 19616, kuris nurodomas ir Tarnybos tinklalapyje. Tarnybos administratorius atsiliepia į kliento skambutį ir perduoda užsakymą, tel. numerį ar el. paštą specialistui, o šis susisiekia su klientu ir suderina konsultacijos laiką bei komunikavimo būdą. Klausimai raštu Tarnybos specialistams gali būti pateikiami Tarnybos tinklalapyje nurodytais el. p. adresais, į klausimus Tarnybos specialistai stengsis atsakyti per dvi darbo dienas.

Esame pasirengę ir toliau padėti mokytojams, švietimo pagalbos specialistams, mokiniams ir jų tėvams (globėjams).




Ankstesni įrašai


1–4 klasių mokinius kviečiame dalyvauti projekte „Nufotografuok pavasario žiedus“.

Dėl psichologinių konsultacijų vaikams ir jų tėvams teikimo. 

Mieli „Šaltinio“ progimnazijos mokinių tėveliai, darbuotojai ir kiti švietimui neabejingi žmonės! Prašome geranoriškai Jūsų paremti „Šaltinio“ progimnaziją 1,2 procentų savo pajamų mokesčio, sumokėto 2019 metais.

Balandžio 2-oji – Hanso Kristiano Anderseno gimimo diena. Progimnazijos biblioteka kviečia skaityti pamokančias pasakas ir jas iliustruoti. 

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse „Aš pilietis“.